Give-away: speel mee en win

In 2021 werken we rond welzijn en veerkracht. De prijzen van de vorige wedstrijd zijn uitgedeeld, en om iedereen de kans te geven om winnen lanceren we meteen een nieuwe wedsrtrijd! Ook deze keer maken 10 ORKA leden kans op een toffe prijs.

Voor de jongsten kozen we ‘GELUK voor kinderen

In dit boek vind je tien spannende voorleesverhalen over tien geluksvogels.

Elk verhaal is gebouwd op een van de tien pijlers van geluk. Bij elk verhaal krijg je ook stimulerende vragen en opdrachten om het thema voor iedereen bespreekbaar te maken.


Voor alle anderen viel de keuze op ‘De jongen, de mol, de vos en het paard

'De jongen, de mol, de vos en het paard', vertaald door Arthur Japin, is een prachtig verhaal van Charlie Mackesy over vriendschap, liefde en jezelf zijn.

‘Wat wil jij worden als je groot bent?’ vroeg de mol. ‘Lief,’ zei de jongen. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.Deelnemingsformulier

Give-away: speel mee en win
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x