Getuigenissen

Kinderen en jongeren met reuma, hun broers en zussen en hun ouders vertellen wat ORKA voor hen betekent of over hoe ze omgaan met leven met een chronische ziekte

format_quote

Als 6 jarige begin ik te beseffen wat reuma juist betekent en dat ik hierdoor niet altijd alles kan doen. Toch kies ik ervoor om positief en vrolijk door het leven te gaan, want ik ben niet alleen!

Thiebo

format_quote

Als je kind geen reuma heeft, TOPPIE!! Wanneer je kind toch reuma krijgt/heeft/mee leeft/moet ondergaan dan ben je als ouder hier op de juiste plaats. Steun, info en een kei cool kamp voor je spruit!

Kaat

format_quote

Het doet telkens deugd om samen te komen. Bedankt voor de vele leuke momenten. We hopen deze momenten nog veel samen te beleven. Bedankt!

familie Hannes

format_quote

Wat een ervaring ! Het ORKA-kamp heeft voor mij een belangrijk plaatsje gehad in mijn leven. Het is een plaats waar je kan samenkomen met mensen die hetzelfde voorhebben als jij. Een week waarin je je niet anders moet voordoen ondanks de beperkingen. OOk de aparte momenten in het jaar zijn een mooi initiatief. Je moet dan niet een heel jaar wachten om de mensen terug te zien die je leert kennen. De momenten die ik heb beleefd bij deze gelegenheden zal ik wel voor altijd koesteren! ORKA-team... Jullie zijn gewoonweg geweldig!!!

Roxane

format_quote

Bedankt voor de super leuke kampen en activiteiten ! Dankzij jullie heb ik vrienden voor het leven.

Romy

format_quote

Ik vind het natuurlijk niet leuk dat ik reuma heb, maar ik vind de organisatie van Orka echt TOP !!! Dikke knuffels, Anneline.

Anneline

format_quote

Je kunt twee dingen doen als je chronisch ziek bent: opgeven, niks doen en zielig zitten wezen, of positief blijven en doen wat je kunt en proberen je capaciteiten te rekken. Orka deed de balans voor ons doorslaan naar optie twee.

Aïda

Getuigenissen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x