Familiedag: een dag vol fun in het Mechelse Vrijbroekpark

Familiedag op 27 augustus

Op zondag 27 augustus vanaf 13u30 komen we samen in het Vrijbroekpark in Mechelen voor een plezante familiedag. Op het programma: een groot aanbod aan activiteiten, ook op maat van kinderen en gezinnen, zoals een uitgestippelde kinderwandeling met opdrachten, kinderdans samen met de ORKA-monitoren, grime en tattoo’s. Voor de jeugd en volwassenen zijn er ook sessies yoga, pilates, tai-chi, wandel- en looptochten, stoeldansen, …

Samen in beweging

Op zondag 27 augustus lanceren wij namelijk samen met Reumanet en al haar leden - zoals ORKA er een is - een sensibliseringsdag rond reumatische aandoeningen: REUMAMOOV. REUMAMOOV is daarnaast ook een actie om fondsen te werven voor onderzoek en patiëntgeoriënteerde projecten in de reumatologie.

Bewegen in al zijn vormen staat centraal. Omdat bewegen een belangrijk onderdeel van de behandeling van (kinder-)reuma is. En samen bewegen is daarnaast ook gewoon leuk! 

ReumaMoov wordt een plaats voor ontmoeting. ORKA is ter plaatse met allerhande informatie en we zorgen voor een gemoedelijke sfeer met ruimte voor babbels. Ook foodtrucks zullen van de partij zijn. 

We maken er een leuke familiedag van met voor ieder wat wils! Breng ook gerust familie en/of vrienden mee! ReumaMoov staat open voor iedereen!

Meer weten over ReumaMoov? ReumaMoov! Beweeg mee tegen reuma | ReumaNet

Laat ons even weten dat je deelneemt, zo kunnen we jullie later nog meer details bezorgen over waar we met onze ORKA-gezinnen samenkomen. 


Familiedag: een dag vol fun in het Mechelse Vrijbroekpark
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x